Nilssons Konditori

Nyheter

Nu kör vi igång med sopplunch igen

Posted on

Vi har matiga nyheter på G under hösten – men i väntan på vår nylansering erbjuder vi en god soppa måndag till fredag mellan 11:00 och 14:00. Soppan har tagits fram med hjälp av de duktiga kockarna i Kosta. Vi kör veckans soppa och först ut blir en skaldjurssoppa med räkor. Till den serverar vi saffransaioli och gott bröd, direkt från bageriet. 89:- inkl vatten eller lättdryck, kaffe/te och en liten kaka. Varmt välkomna till oss!

Kanelbullens dag 4/10

Posted on

Kom ihåg att beställa dina kanelbullar till kanelbullens dag. Slå oss en signal så ser vi till att din beställning finns redo när du kommer, och så slipper du riskera att du, dina vänner eller kollegor får stå utan.

En massa nya praliner i butiken

Posted on

Denna vecka har vi haft det stora nöjet att ha Hanna Assarsdotter hos oss för att utveckla vårt pralinsortiment. Välkomna in för att njuta av, och avnjuta hennes fantastiska praliner.

Mikael Damberg kom på besök

Posted on

Idag fick vi besök av Sveriges Närings- och innovationsminister, Mikael Damberg. Mikael ville ta tillfället i akt och gratulera Anders till den fina utmärkelsen Världens bästa konditor.

Vi hoppas att fikan som köptes med till besöket efter, föll alla i smaken.

Fina nomineringar för Nilssons Konditori och Anders

Posted on

Drygt 400 av de bästa kockarna, servitörerna/servitriserna, sommeliererna och konditorerna har fått frågan om vilka kollegor de ser upp till mest. Nilssons Konditori & Bageri har nominerats i kategorin Konditorernas konditori och Anders Oskarsson i kategorin Konditorernas konditor.

Vi är så glada för nomineringarna och tackar ödmjukast våra branschkollegor för att de lagt sin röst på oss. Tack!!

9 oktober är det prisutdelning, och nu håller vi krampaktigt våra tummar…

Du hittar alla nominerade HÄR

 

Vi firar fin utmärkelse och 2000 följare med en ny bakelse

Posted on

Nu hittar du en nyframtagen läcker bakelse hos oss, för att fira Anders fina utmärkelse och att vi nu har över 2000 följare på Instagram. Mandelsockerkaka, blåbärscreme och vaniljyoughurtmousse.

Tack alla ni som vill följa oss, och alla ni som vi får nöjet att serva med godsaker i butiken. Utan er….

Vår konditor – bäst i världen

Posted on

Stort grattis till vår konditor Anders Oskarsson och Nilssons konditori då Anders i måndags blev informerad om att världsförbundet för bagare och konditorer, UIBC, utsett Anders till Årets Konditor i Världen 2017. – ” Jag är så otroligt glad och det är med stor ödmjukhet som jag den 5 oktober åker till Mexico för att hämta hem priset! Tack Günther Koerffer för att du trodde på mig…det är verkligen en stor ära för mig…om inte den största i mitt yrkesliv!”, säger Anders.

Kanelbullens Dag

Posted on

 

IMG_1163

Kanelbullens Dag kom till 1999 och infaller samma datum varje år, den 4 oktober. Dagen kom till för att uppmärksamma och hedra den rika bulltraditionen som finns i Sverige.

Självklart vill vi också uppmärksamma denna dag och kommer fylla upp butiken med massor av våra goda kanelbullar. Så välkomna in och fira!

Världens Barnbakelse

Posted on

världensbarn hemsidan

Världens Barn är en insamlingskampanj som pågår under september och oktober. Målet är att samla in pengar för att kunna skapa de förutsättningar som barn i alla länder har rätt till så som hälsa, utbildning och en värdig framtid.

Hos oss kommer ni att kunna köpa Världens Barnbakelser från och med den 26 september och för varje såld bakelse går 3:- till Världens Barn. Bakelsen består av två sorters mousse, jordgubb och vanilj, samt en sockerkaksbotten!

 

Tävlingen Årets Bagare 2014 är avgjord!

Posted on

martin årets bagare

Under helgen 18-20 september tävlade Martin i Årets Bagare på Bageri & Konditorimässan i Kista. Tyvärr kom han inte bland de tre bästa men vi är ändå väldigt stolta över hans insats! Tävlingen arrangeras av Sveriges bagare & konditorer och pågick under sex timmar.

Finalisterna tävlade i sju delmoment: vanliga baguetter, freestylebaguetter, kuvertbröd, croissanter, pain au chocolat, vetebullar med kanel och matbröd

Under vissa dagar den närmaste tiden kommer det finnas en del av hans bröd i butiken så passa på kom in och köp med något gott hem!

 

Posted on

boggbild

Kocklandslaget 2013

Posted on

IMG_2763

Ett nytt kocklandslag är uttaget och vi är stolta över att kunna presentera att vår ena konditor och delägare Anders Oskarsson är en av medlemmarna!! Anders är en av tre konditorer som valts ut att tävla för Sverige tillsammans med 12 kockar. Med siktet inställt på guld i VM 2014 samt OS 2016 ser vi fram emot att få följa laget! För mer information besök http://www.kocklandslaget.se/.

 

Surfa fritt på Nilssons

Posted on

Behöver du jobba, checka in på Facebook, kolla de senaste nyheterna eller göra något annat på nätet använder du förstås vårt trådlösa nätverk. Fråga efter logginuppgifter i kassan.